Velkommen

Kvinden bag

40-ish, it-konsulent, blogger og mor, som ønsker at inspirere til en grønnere hverdag.

Jeg er kæreste med Mikkel og mor til 2 søde piger og 2 ligeså søde bonuspiger. Vi går alle op i at leve bæredygtigt og jeg er stolt af, at vores børn tager ansvar og gerne vil være med til at gøre en forskel.

Jeg er uddannet cand. mag i Dansk og Medievidenskab og arbejder som It-konsulent.

Med denne blog ønsker jeg at dele mine erfaringer og betragtninger om klima og grøn omstilling. Jeg vil gerne inspirere flere til at være med til at nedbringe de ressourcer, vi bruger og passe godt på vores planet.

Når jeg laver bæredygtige produkter, vælger jeg som udgangspunkt de mest enkle løsninger, dem der kræver færrest ingredienser. På den måde ønsker jeg at vise, at det ikke behøver at være hverken dyrt eller besværligt at leve bæredygtigt.

Jeg ønsker at leve så bæredygtigt, som jeg kan og er i konstant udvikling og jeg lærer nyt hver eneste dag.

Vi kan ikke redde verden alene, men sammen tror jeg på, at vi kan gøre en forskel, derfor ønsker jeg at inspirere andre til at overveje deres valg.

Den største trussel mod vores planet er en overbevisning om, at nogle andre vil komme og redde den, men vi er alle sammen nødt til at biddrage.

Hvis du har kommentarer, forslag eller ønsker at samarbejde så smid en kommentar på et indlæg eller send en mail til heidi@gronfidus.dk