Helse & pleje

Lange øjenvipper med én ingrediens

Hjemmelavet øjenvippeserum

Man kan købe mange dyre serummer til vipperne, men udover den ublu pris er de også i mange tilfælde fyldt med parabener og andre uheldige tilsætningsstoffer, men det kan du sagtens undgå og stadig passe godt på dine vipper.

Du har sådan nogle fine lange vipper, siger min frisør altid til mig. Jeg passer også godt på dem, og jeg vil fortælle dig, hvordan du kan gøre det samme helt uden, at det koster en formue.

Castorolie udvindes af frø fra ricinusplanten, den er meget tykflydende og har hverken lugt eller smag, hvilket gør den ret perfekt til at smøre på vipperne. Den kan også sagtens bruges til lipgloss, hvis man tilsætter lidt farve.

Ricinusoliesyre, som er i castorolien er bakterie-, insekt, og svampedræbende og det er disse egenskaber, der er perfekte til at beskytte dit hud og hår mod både svampe- og mikrobielle infektioner, som er nogle af de hyppigste årsager til hårtab.

Olien trænger meget let ind i huden og fedtsyrerne i olien nærer huden og håret og forhindrer udtørring.

Det skal du bruge

  • Castorolie
  • lipgloss beholder

Sådan gør du

Hvis du har en gammel lipgloss beholder, kan du rense den og hælde din castorolie over i den, alternativt kan du købe en genopfyldelig lipglos beholder og bruge den. Der er også nogle der bruger gamle bøtter til mascara, men jeg synes, det er nemmere at påføre den tæt på vippekanten med en lipgloss applikator.

Hver aften tager du den lille applikator og påfører castorolien langs vippekanten inden du går i seng og inden længe vil du se en mærkbar forbedring af dine vipper, så nemt er det.

 

Skriv en kommentar

Din e-mail vil ikke blive vist

Flere fiduser