CO2 Sparefiduser

Brug gardinerne smart og spar CO2

Gardin for om sommeren

Hvem vil ikke gerne spare penge på varmeregningen?

Det gode ved at spare på varmeregningen er, at du både spare penge og CO2. Derfor vil både klimaet og din økonomi takke dig.

Om vinteren vil vi gerne holde på varmen, så vi ikke fryser, men en varm sommerdag har vi i stedet for behov for at slippe af med varmen. Det er derfor forskellige metoder, du skal bruge på forskellige tider af året.

Gardin op Gardin ned

Om vinteren

En nem måde at spare penge på varmeregningen om vinteren er ved at trække gardinerne fra, når det er lyst udenfor og trække dem for, når det er mørkt.

Ved at gøre dette lukker du solens varme ind om dagen, det hjælper med at varme huset op. Om aftenen tilføjer du et ekstra lag isolering foran vinduet, der hjælper med at holde på varmen.

Hvis du bruger denne metode om vinteren, kan du nemt spare mere end 200 kg CO2 om året.

Gardin for dør

Om sommeren

En varm sommerdag har du ikke lyst til, at huset bliver ekstra varmet op af solens stråler. Derfor kan du i stedet for slippe af med varmen ved at trække gardinerne for, når det er lyst udenfor og trække dem fra om aftenen.

Ved at gøre dette undgår du, at solens varme kommer ind i løbet af dagen. Om aftenen fjerner du det ekstra lag isolering og sørger for at varmen kan slippe ud igen.

Fidus

Der er også mange penge og CO2 at spare ved at se på, om dine vinduer og døre er tætnet, så varmen ikke siver ud den vej.

Du kan også spare CO2 ved at sige “Nej tak” til reklamer, se hvordan og hvorfor lige her.

Skriv en kommentar

Din e-mail vil ikke blive vist

Flere fiduser