CO2 Sparefiduser

Drop papirkvitteringer – få dem på din mobil

Kvittering på cafe

I Danmark bliver der hvert eneste år udskrevet 48.790 kilometer dankort-bonner. Det er virkelig mange bonner, for at give en idé om, hvor mange det faktisk er, kan du forestille dig, at alle bonnerne lægges i forlængelse af hinanden. Så ville alle bonnerne kunne nå mere end én gang rundt om jorden! Og det er kun dankort-bonner, der er taget med i denne beregning. Udover dankort-bonner er der også alle de andre almindelige bonner.

Det er en enorm mængde papir, der bruges på bonner bare i Danmark. Heldigvis er det nemt at gøre noget ved det. Du kan selvfølgelig lade være med at sige ja tak til bonner og kvitteringer. Men nogle gange skal vi jo bruge en bon som garanti, til vores regnskab eller til at dokumentere et køb.

Kvittering fra kassen

Sådan undgår du papirkvitteringer

For at undgå de mange papirbonner og kvitteringer, kan du tilmelde dig en digital løsning. En digital løsning gør det muligt for dig, helt automatisk at få dine bonner på mobilen, dermed kan du nemt sparer naturen for en helt masse papirspild.

Storebox

Storebox er nordens største leverandør af digitale kvitteringsløsninger og der er tilmeldt mere end 7500 butikker.

Når du handler med dit betalingskort i en af disse butikker, får du automatisk overført dine kvitteringer til appen. På den måde er det nemt at gemme dine kvitteringer, du har dem samlet ét sted, så de bliver ikke væk og bedst af alt, du undgår et kæmpe papirspild.

MobilPay

MobilPay har lavet et samarbejde med Storebox, så når du bruger det/de betalingskort, du har tilmeldt din MobilPay, får du automatisk købskvitteringerne ind i appen. I MobilPay appen kan du søge og sortere i dine kvitteringer og du kan dele kvitteringerne med andre.

For at få kvitteringer for dine køb ind i MobilPay appen, skal du tilmelde dig Storebox. Det kan du gøre direkte i MobilPay-appen, det er nemt og helt gratis.

Sådan gør du
  • Åben din MobilPay app
  • Nederst i højre hjørne, vælger du menuen
  • Vælg “Kvitteringer”
  • Klik på “Næste”
  • Nu skal du acceptere betingelserne fra MobilPay
  • Accepter ligeledes betingelserne fra Storebox.
  • Klik “Ok”.
  • Du har nu tilmeldt kvitteringer

Fidus

En anden god måde at spare en helt masse CO2 på produktion af papir, er ved at sige “Nej tak” til reklamer, se mere om den ordning lige her.

Skriv en kommentar

Din e-mail vil ikke blive vist

Flere fiduser