Kuglepen på skrivebord

Jeg har haft en helt masse kuglepenne i huset, men er for nogle år siden stoppede jeg med at tage imod reklamekuglepenne, da de fleste billige reklamekuglepenne er meget belastende for miljøet.

Reklamekuglepenne er lavet til at holde i kort tid, fremstillet i billig plastik og med meget miljøbelastende produktionsmetoder.

Jeg har længe ledt efter en god og bæredygtig kuglepen. Det er vigtigt, at den er god at skrive med og at den kan genopfyldes. Jeg har ikke brug for at have en kæmpe bunke af kuglepenne i huset, men blot et par stykker, der hvor jeg oftest skriver.

Bæredygtig kuglepen af græs

Jeg er meget glad for denne kuglepen fra “A good company”, den fås i to farver mørkebrun og beige.

Kuglepenne

Selve hylstret er fremstillet af græs blandet med BPA-fri og genanvendt plastik.

Den skriver rigtig godt, ligger godt i hånden med sit ergonomiske design og så kan den genopfyldes, så du kan nøjes med denne kuglepen resten af livet. Selve kuglepennen bliver jo ikke som sådan slidt og kan derfor sagtens holde i mange år.

Den er lavet i et trekantet design, så den ikke triller ned af bordet. Du kan købe den lige her (Reklamelink).

Kuglepen med refill

Du kan købe en refill til kuglepennen fra “A good company”. Refill fås både i blå og sort.  Blækket i refillen er lavet af soya og beholderen er lavet af genanvendt plast. Der er tænkt bæredygtighed hele vejen rundt med denne kuglepen. Du kan købe en refill lige her (reklamelink).

Kuglepennen koster lidt mere end billige udgaver, men til gengæld er der her lagt mange timer i at give dig det bedste design og en holdbar kuglepen, så i det lange løb er denne kuglepen et godt køb også for din økonomi.

 

Skriv en kommentar

Din e-mail vil ikke blive vist

Flere fiduser