Tøj

Bæredygtige strømpebukser

Dear Denier

Jeg er vild med at gå i kjoler og det meste at min garderobe består af kjoler. Efter at jeg besluttede mig for, at stoppe med at købe nyt tøj, fik jeg et problem. Det er nærmest umuligt at købe brugte strømpebukser, derfor har jeg været nødt til, at købe nye af dem ind i mellem.

Nylon er et plastikprodukt, der laves af olie og kemikalier. Der bruges meget energi og vand i produktionen og der er i det hele taget ikke meget godt at sige, om den produktion. Der udledes store mængder CO2 i produktionen og stærke kemiske blandinger, der skader både naturen og fabriksarbejderne.

Strømpebukser ben

Bæredygtige strømpebukser

Jeg har ledt efter et bæredygtigt alternativ og det er endelig lykkes for mig. Det danske mærke Dear Denier, de laver bæredygtige strømpebukser ved at anvende bæredygtige materialer og sikre en bæredygtig produktion. Jeg har nu et stykke tid testet strømpebukserne og må sige, at de er virkelig gode. De holder længe, sidder rigtig godt og har et markant mindre klimaaftryk.

I produktionen af Dear Deniers strømpebukser bruger de grøn energi, de renser og genbruger deres spildevand og de anvender genbrugsmaterialer i produktionen. Derudover benyttes der ikke stærke kemikalier eller tungmetaller i deres produkter.

Dear Denier har lavet strømpebukser i mange skønne farver, tykkelser og mønstre, så der er noget for en hver smag og til enhver kjole.

Fidus

Når du har et par aflagte strømpebukser, kan du nemt lave dem om til hårelastikker, se her hvordan.

Læs mere om at nedbringe dit tøjforbrug lige her.

Læs om andre bæredygtige tøjmærker lige her.

 

Skriv en kommentar

Din e-mail vil ikke blive vist

Flere fiduser