Makeup

Bæredygtig og økologisk makeup

Økologisk makeup

Jeg har skåret helt ned for mit forbrug af makeup. Når jeg alligevel gerne vil have lidt makeup på, laver jeg det selv. Men hvis man ikke har mod på at lave sit eget makeup findes der også økologiske og bæredygtige alternativer, som man kan købe.

Huden er vores største organ og den suger alt til sig. Derfor er det vigtigt at vælge, hvad man putter på den med omhu. Det gælder også, når man vælger sin makeup.

Meget af den makeup man kan købe, er fyldt med skadelig kemi og mikroplast. Fordi makeup bruges på nogle af de steder på kroppen, hvor vi er mest følsomme og udsatte, er det særligt vigtigt at være opmærksom på.

Jeg har en teenager i huset, der ikke altid er vildt begejstret for mors hjemmelavede løsninger, især ikke når det kommer til makeup. Derfor har jeg ledt efter nogle gode løsninger, som er gode for hende. Jeg har fundet to steder, hvor de sælger makeup, der både er økologisk og bæredygtigt.

ZAO makeup

Hos Økofamilien sælger de ZAO makeup. Det er økologisk, bæredygtigt og vegansk makeup, der sælges i bambusemballage og så er de genopfyldelige.

ZAO makeup

Jeg er stor fan af bambus, da det er et meget bæredygtigt alternativ. Derudover er det virkelig godt for miljøet, at beholderene kan genopfyldes og så er det også godt for økonomien, da det er billigere at købe refill efterfølgende.

Du kan finde ZAO makeup lige her (reklame link)

Miild makeup

Miild er et dansk økologisk, bæredygtigt og allergivenligt makeup mærke. Miild har Svanemærket, Allergycertified og Cosmos Organic.

Miild makeup

Miild er derfor et mærke, der har fokus på miljø og kroppen og man kan være sikker på, at der ikke er skadelige kemi i disse produkter.

Fidus

Når du skal have din makeup af igen, kan du bruge denne nemme, billige og bæredygtige makeupfjerner.

 

Skriv en kommentar

Din e-mail vil ikke blive vist

Flere fiduser