Gaver

Bæredygtigt sengetøj

Bambus sengetøj

Jeg har kun 2 sæt sengetøj, det er alt jeg har brug for, da jeg sagtens kan nå at vaske det ene, før det andet skal skiftes.  Jeg køber ikke nyt sengetøj, før de er slidt op, da det er splid af ressourcer.

Det ene af mine sæt er nu ved at være klar til at blive pensioneret. Det er lappet sammen på symaskinen flere gange, fordi det er gået i syningen, men nu skal det i skuffen og vente på at blive genbrugt i et fint syprojekt.

Jeg har derfor været på udkig efter et nyt sæt sengetøj. Det vigtigste for mig er, at det er økologisk og bæredygtigt.

Jeg har efter længer tids søgen, valgt at mit nye sengetøj skal være lavet af økologisk bambus. Bambus er et godt materiale til sengetøj, da det absorbere fugt hurtigt og effektivt. Derudover afgiver det fugten igen 2-3 gange hurtigere end bomuld. Bambus er temperaturregulerende, det holder på varmen, når det er koldt, men samtidig køler det, når der er varmt. Derudover er bambustekstil er antistatisk, hvilket er rigtig godt for håret.

Sengetøj

Bambus til sengetøjet fra Wonder Living er produceret 100% økologisk. Omdannelsen fra bambus til tekstil er mere bæredygtig end bomuldsproduktionen. Bambus opløses i organisk opløsningsmiddel og fiberproduktionen sker i et lukket kredsløb, hvor der genanvendes på til 99,7% af resterne til næste produktion. Derudover er dette sengetøj OEKO-TEX certificeret og helt fri for sundhedsskadelige stoffer, det betyder også, at det er meget allergivenligt.

Jeg har nu sovet med mit nye sengetøj i nogle uger og jeg må siger, at det er det blødeste og lækreste sengetøj, jeg nogensinde har haft. Det er meget lækkert at sove i og jeg giver det mine varmeste anbefalinger.

2 Kommentarer
 1. Hanne 1 år siden
  Svar

  Jeg har lige fået et sæt. Det er superlækkert – faktisk føles det som silke. De har i øvrigt tilbud på dem lige nu.

  • Heidi Z 1 år siden
   Svar

   Ja, det er virkelig lækkert 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail vil ikke blive vist

Flere fiduser