Hår

Shampoobar et bæredygtigt alternativ

Elou shampoobar

Jeg har længe ledt efter en shampoobar, der kan bruges, hvis man ikke ønsker at gå helt væk fra at vaske sit hår.

Jeg synes ikke, det har været nemt at finde en, der var god for håret. Men nu har jeg fundet én. Den er både god for håret og for miljøet.

Elou shampoobar

Elou shampoobar er 100% plastikfri, hvilket er meget positivt. Det er kun en ganske lille del af plastik, der bliver genanvendt, meget af det ender i stedet i havene.

Alle ingredienser er naturlige og miljøvenlige og samtidig produceret med både socialt og miljømæssigt ansvarligt.

Elou indpakning

Jeg har testet to af deres shampoobarer og er meget imponeret. De kræver ingen tilvænning, da de ikke er baseret på sæbe, men i stedet på et vaskeaktivt stof. Shampoobaren er desuden veganske og cruelty free samt fri for skadelig kemi, sulfater, silikone og udtørrende alkohol.

En shampoobar kan holde til 50-60 vaske, hvis den holdes tør mellem brug. Når der er en lille rest tilbage, der måske knækker, kan disse kommes i en lille stofpose og så kan du få de sidste vaske med også. Dermed er det en billig løsning.

Der findes flere forskellige shampoobarer på deres hjemmeside og det er nemt at læse ud fra beskrivelsen, hvilken der kan bruges til dit hår. Du kan se de mange forskellige produkter lige her (Reklame link)

Levering

Der er hurtig levering og pakken kommer med så lidt emballage som muligt og naturligvis ingen plastik. Derudover er der et lille “brev” med tak for handlen. Det lille stykke papir kan bruges som bogmærke, eller det kan rives i stykker og plantes i en potte. På den måde kan det forvandles til smukke vilde blomster i din vindueskarm.  Det er en virkelig fin lille hilsen som varmer mit bæredygtige hjerte.

Fidus

Læs flere gode og bæredygtige råd til hårpleje lige her

Skriv en kommentar

Din e-mail vil ikke blive vist

Flere fiduser