Gaver Genbrug

Lav en smuk drømmefanger af genbrugsfund

2 drømmefanger

Jeg kan godt lide at lave gaver i stedet for at købe dem. Det er mere bæredygtigt og giver rigtig god mening for mig, da det bliver en mere personlig gave.

En tur i en genbrugsbutik kan være en rigtig god måde, at finde genbrugsting, der kan få nyt liv.

En af de ting jeg har lavet af genbrugsfund er fine drømmefangere. Drømmefangere er ikke kun dekorative, de siges at have effekt på drømme og skulle i følge indiansk mytologi opfange og kassere de onde drømme, så man kan sove godt med de gode drømme.

Indianerne troede på drømmes mening og var overbevidst om, at man kunne få indsigt ved at tyde drømmene. De brugte drømmefangerne til at fange de onde drømme i dens net og når solen stod op fordampede de gennem hullet i midten. Ved at fange de onde drømme, bliver den sovende beskyttet, uden at vigtige budskaber går tabt.

Du kan lave din egen drømmefanger og pynte den med fjer, perler, sten og flettet snor.

Ting til at lave en drømmefanger

Det skal du bruge

  • En ring
  • Snor
  • Div. pynt
  • Evt. hæklede flakoner/mellemlægsservietter

Sådan gør du

Der er ikke en bestemt måde at lave en drømmefanger, du kan lave den, lige som du har lyst til og som det passer ind i det hjem eller hvor den skal hænge.

Jeg har fundet nogle store ringe på genbrug og viklet snor omkring dem, men du kan også lade dem være neutral uden snor.

Jeg har på fundet hæklede flakoner på genbrug og sat dem fast i midten af ringen, det giver et rigtig fint udtryk.

Drømmefanger med macrameDrømmefanger

Nedenunder har jeg sat forskellige snore, perler og fjer fast for at gøre den smuk. Perlerne kommer fra perlekæder, som jeg også har fundet på genbrug.

Det er en fin måde at være lidt kreativ, uden at det kræver for meget. Samtidig kan du lave en meget billig og smuk gave til én du holder af.

Se andre gaver, du selv kan lave her og her

Skriv en kommentar

Din e-mail vil ikke blive vist

Flere fiduser